maanantai 5. elokuuta 2013

5.8.2013

Tänään heräsimme aikaisin koska lähdimme Aquazone nimiseen vesipuistoon.Tänään on menossa bussilakko mutta onneksi meillä on oma yksityinen bussi. Matkaan lähdimme punaisella minibussilla kello 10-10.30.

 
Vesipuistoon päästyämme sovimme kuskin kanssa ajan jolloin hän tulisi hakemaan meidät. Puistossa kaikki muut paitsi Annika, Ronja, Eveliina, Merituulia ja Oona pääsivät uimaan, mutta he herkuttelivat jäätelöllä ja donitseilla. Uimahallissa oli sääntö että kaikkien pitää pitää päässä uimalakkia ja pahaksi onneksemme meillä kenelläkään ollut uimalakkia joten jouduimme ostamaan sellaiset. Kaapeille päästyämme huomasimme että lukitaksemme ne meidän piti laittaa rahaa kaappiin, onneksemme saimme ne silti takaisin. Vesipuisto on kokonaan sisällä ja siellä on kolme isompaa vesiliukumäkeä ja pari pienemmille lapsille tarkoitettua. Puistoon kuuluu myös poreallas joka on yhteydesssä isoon altaaseen jossa sijaitsee aaltokone. Kun menimme takaisin kaapeillemme kaikki muut paitsi Nora saivat kaappinsa auki joten henkilökunnan jäsen joutui vetämään kaapin oven saranoiltaan. Menimme vesipuistossa sijaitsevaan ravintolaan syömään jossa auttavaisen henkilökunnan ansiosta saimme hampurilaisateriat. Huomasimme uuden yllätyksen maustepisteellä ketsupin ja suolan lisäksi siellä on viinietikkaa, Pia ja Niina kiittää. Lähdimme vesipuistosta noin kello 14.30. Kuvauskiellon takia otimme vesiliukumäkikuvat Googlesta.


Elokuun ensimmäinen maanantai on aina vapaapäivä joten lähes kaikki paikat ovat kiinni, onneksi bussikuskimme tiesi kaupan joka sattui olemaan tänäänkin auki sen ansiosta saimme parin päivän ruuat. Onneksi tänään on aurinkoinen ja tuulinen päivä sateisen ja sumuisen yön/aamun jälkeen, saimme tämän vuoksi pyyhkeemme ja telttamme kuivaksi.

 
Blogia kirjoitamme Irlannin kansallisen partiojärjestön toimistossa, jonne ei kuuluisi päästää muita kuin ohjaajia mutta pääsemme kuitenkin tänne kirjoittamaan blogia. Oona on vetovastuussa ja nuoremmat tarpojat auttavat pareittain kirjoittamisessa, samalla saamme ladattua kameroiden ja puhelimien akkuja.

Oona, Julia Mäkivaara ja Janina lähtivät kirjoittamaan blogia ja muut tekevät nuudelia, sen jälkeen nuoremmat tarpojat suuntaavat jousiammuntaan ja vanhemmat tarpojat ja samoajat jäävät odottamaan omaa vuoroaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti